Friday, July 1, 2011

Fast track project

kenapa aku kata projek ni fast track?sbbnyer aku dpt job ni hr selasa n d next week kamis tu kena kasi dah kat customer..disbbkn customer said emergency sesgt so aku pun dengan berbesar hatinya sudi tolong..hehehe..padahal nk amik hati customer.

seminggu lps dah siap job ni tp hr ni br leh upload pic n story..kesnya sbb kabel transfer pic from K770i aku hilang.ni pun aku leh transfer guna cara blootooth ke laptop ni.

see ek job aku ni..jgn jemu yer..




jahit baju n jahit manik completed by me..

1 comment:

  1. kalau jahit manik macam ni berapa upahnyer yerk?..

    ReplyDelete

Anda mungkin juga meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...