Saturday, May 28, 2011

Santai at Dataran Shah Bandar

Jumaat 27hb adik2 aku dr kampung sampai kat rumah aku dlm kul 1.00tghr..so that day aku masak la spesel skit..yang aku tau wat jer..nasi ayam..

petang tu pulak we all decide nk kuar santai kat dataran shah bandar.mmg ramai giler org sbb ada Festival Makanan dan Barangan daripada Thailand..punya la susah cr parking..mujur gk dapat kat belakang astaka..xla jauh nk jalan ke area dataran tu.

jom layan pictures..


 sempat bwk keropok lekor n air jer dr umah.





 hero remaja 3 org..bapak org sorang..hahaha..
 kakak jeling aper tah kat abg dia.
 yey..
 kakak khusyuk kutip buah ..xtau buah aper.
 aku akhiri entry ni ngn pic yang aku rasa nice sesangat..hehehe..pic aku with hubby..

1 comment:

  1. wahh..gmbar last tak bleh nak kate ape...hehehe

    ReplyDelete

Anda mungkin juga meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...